Suomeksi

Koetko, että kaipaat myötätuntoista keskusteluapua?

Tarjoan valmennuspalveluita työelämän siirtymävaiheiisiin ja haasteisiin yksityisille asiakkaille Helsingissä tai Skypen välityksellä. 

Erityisiä osaamisalueitani ovat seuraavat:

  • Urasuunnittelu
  • Vuorovaikutus monikulttuurisessa työyhteisössä ja kansainvälisessä ympäristössä
  • Työnhaun eri vaiheet
  • Kehityskeskusteluun valmistautuminen
  • Työidentiteettiin liittyvä itsetuntemus ja itseluottamuksen rakentaminen
  • Työelämän hallintaan liittyvät haasteet
  • Esimiestyössä kehittyminen

Tarjoamani valmennuspalvelu sopii kenelle tahansa, joka haluaisi ammattimaista sparrausta työelämän haasteisiin. Valmennus on aina luottamuksellista ja suunniteltu asiakkaan tarpeista käsin.

Valmentajana olen aina sinun puolellasi, vaikka haastaisinkin ajatteluasi tutkimattomille vesille. Alan näyttöön perustuva tutkimus antaa osviittaa, että valmennuksen tehokkuus perustuu luottamuksellisen valmennussuhteen lisäksi valmentajan kykyyn haastaa asiakasta turvallisesti mukavuusalueen ulkopuolelle. Pyydän myös jatkuvasti palautetta tietääkseni, minkälainen valmennus kirkastaa juuri sinun ajatuksiasi parhaiten.

Tyypillisesti saatat olla lähdössä ulkomaille opiskelemaan tai töihin; saatat myös olla jäämässä eläkkeelle. Työpaikallasi saattaa olla haastava tilanne, jonka haluaisit selvittää diplomaattisesti. Olet saattanut leipiintyä työhösi ja haaveilet muutoksesta. Saatoit juuri keksiä elämäsi työpaikan, ja toivot, että joku avittaisi hakuprosessin kanssa.  Ehkäpä aloitit juuri uudessa työssä, mutta koet olosi epävarmaksi. Tilanteita, joihin valmennus sopii on monenlaisia ja voimme yhdessä katsoa, sopiiko valmennus sinun tilanteeseesi. Se ei esimerkiksi sovi psykologisten vaivojen hoitoon, vaan sinun tulee olla perusterve ja valmis pohtimaan seuraavan askeleen ottamista tosissasi.

Ensimmäisellä tapaamiskerralla hahmotamme yhdessä alueet, joille kaipaat muutosta. Tarpeistasi riippuen esitän sinulle suunnitelman, kuinka valmennuksen keinoin auttaisin sinua kohti tavoitteitasi. Tämän perusteella voit tehdä päätöksesi jatketaanko valmennusprosessiin. Prosessit kestävät tyypillisesti 3-5 tapaamiskertaa ja yksi tapaaminen 1-1.5 tuntia harjoituksesta riippuen. Suunnitelmassa pystyn antamaan tarkan arvion kestosta. Joskus tavoitteet muuttuvat prosessin aikana, ja silloin korjaamme suunnitelman sen mukaan. Voit lopettaa valmennusprosessin myös kesken halutessasi.

Kiinnostuitko? Kerro itsestäsi sähköpostilla. Pyrin vastaamaan viestiisi henkilökohtaisesti mahdollisimman pian.

Parhain terveisin,

Kirsti Larva-Taylor